Wednesday, November 24, 2010

سس پستو با پاستا


سلام

امروز یه غذا ی سبز داریم

سس پستو! :)

مواد لازم:
سیر ۱/۲ حبه

ریحان ۳ دسته (۲۵۰-۳۰۰ گرم) شسته شده و خرد شده

روغن زیتون

پنیر پارمزان

دانه‌های کاج یک مشت(pine nuts)

نمک و فلفل

آب نصف یک لیمو


سیر رو داخل هاون گذشتم , بهش نمک زدم ریحون رو بهش اضافه کردم و با دسته هاون خوب له‌ کردمش،بعد دانه های کاج رو ریختم توش و باز هم خوب له‌ کردم همرو ، بعد بهش پنیر پارمزان اضافه کردم و باز له‌ کردم و آروم آروم روغن زیتون اضافه کردم، بهش نمک و فلفل اضافه کردم و باز هم هم زدم.

به همین سادگی‌

نمیدونم که دانه ی کاج تو ایران هست یا نه. بدون اون هم می‌شه این سس رو درست کرد.

می‌شه که از دانه‌های کاج بو داد استفاده کنی‌.

این سس رو می‌شه با پاستا خورد، یا به عنوانه سس همراه با گوشت یا مرغ استفاده کرد:)


No comments:

Post a Comment