سلام
صبحهای یکشنبه رو خیلی دوست دارم
چون وقت زیاده و میشه کارهای هیجان انگیزی کرد
میشه غذاهای هیجان انگیز پخت ، مثل غذایی که من پختم امروز :)
مواد لازم:
مرغ (هر قسمتش رو که دوست داری)
سیب زمینی
پرتقال
لیمو ترش
رزماری (ترجیحاً تازه)
سیر،پیاز
کره، و روغن زیتون
روغن مایع
نمک ،فلفل
پیاز رو خرد کن، نصفش رو برای مرغ بردار ، نصفش رو برای سیب زمینی ها.
رزماری هارو خرد کن و روش روغن زیتون بریز و سعی کن که رزماری هارو له کنی یکمی. نمک واو فلفل هم بهش بزن. با پوست کَن پوست ۱/۴ پرتقال رو بکن و همراه با آب نصف پرتقال اضافه کن به ترکیب روغن زیتون و رزماری. حالا این ترکیب رو همراه با نصف پیاز و سیر(با پوست و له شده) روی مرغ بریز و سعی کن با دست همهٔ جای مرغ رو آغشته کنی به این مایع ، میتونی با چاقو چند تا شیار جاهای مختلف مرغ ایجاد کنی ، که تا اونجایی که ممکن مرغ طعم این مواد رو به خودش بگیره. حالا بگذار نیم ساعت بمونه.
سیب زمینی هارو هم خوب بشور و بدون اینکه پوستشون رو بکنی ، هر کدوم رو به ۴ قسمت تقسیم کن، و بگذار ۱۰ دقیقه آبپز بشن.
حالا فر رو روشن کن ، ۱۸۰-۲۰۰ سانتیگراد
ته ظرف روغن مایع و یکم کره بریز مرغ و سیب زمینی و نصف پیاز باقی مونده رو بچین کف ظرف و روی مواد تکههای کره بگذار و باز هم روغن زیتون بریز، و به سیب زمینیها نمک بزن.چند تکه پوست پرتقال و چند تا سیر رو هم( بدون اینکه پوستشونو بکنی با چنگال سوراخ کن)لا به لای مرغ و سیب زمینی بگذار. روی ظرف ورق آلومینیوم بکش و بگذارش داخل فر. ۱تا ۱.۵ ساعت باید بمونه، ۱۵ دقیقه آخر پخت ورق آلومینیوم رو بردار تا روش برشته بشه.
دینگ
آمده است
نوش جان
No comments:
Post a Comment