سلام
امروز خونه ام
و بالاخره مربّا درست کردم :)
احتمالا تا الان متوجه شدی که من چقدر به ترکیب سیب و دارچین علاقه دارم
مربّا رو هم مربّای سیب و دارچین درست کردم
البته تصمیم داشتم که مربای به با هل بپزم،اما الان فصل به نیست و موفق نشدم که به پیدا کنم.
خوب:)
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه
سیب ۶ عدد
چوب دارچین
وانیل
لیمو
سیب هارو پوست میکنی و به هر شکلی که خواستی خرد میکنی، روشون آب و آبلیمو میریزی تا رنگشون قهوهای نشه.
حالا باید شیره درست کنی
برای شیره به شکر و آب احتیاج داریم،چیزی که خیلی مهمه اینه که مقدار شکر باید یکم بیشتر از ۲ برابر آب باشه.
اول آب رو میریزی تو قابلمه ، میگذاری روی شعله، و نصف شکر رو کم کم اضافه میکنی و هم میزنی وقتی خوب شکر حل شد و یکم به قُل زدن افتاد ، سیبهارو میریزی داخلش و یکم میگذاری بپزن، وقتی پختن سیبها بقیهٔ شکر رو آروم آروم اضافه میکنی. تا جایی که خیلی زیاد غلیظ نشه. نکتهای که هست اینه که سیب خودش آب میندازه و مایع یکم رقیق تر از حالت عادی میشه.
نزدیک به آخرش یکم چوب دارچین خرد میکنی و میریزی داخلش، و وقتی از روی شعله برش داشتی ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل بهش اضافه میکنی.
همین! :)
میتونی روی بستنی بریزیش
یا با نون و کره بخوری
یا حتی خالی :)
نوش جان
No comments:
Post a Comment