امروز خیلی هوس شکلات داشتم و فکر کردم حالا که خونهام ، میتونم از فرصت استفاده کنم و ترافل رو امتحان کنم :)
درست کردن ترافل خیلی ساده است
مواد لازم
۱۵۰ گرم شکلات تلخ (۷۰% کاکائو)
۱۵۰ گرم خامه
پودر کاکائو
بادام ، فندق ، پسته
کره
نمک
پوست پرتقال
خامه رو توی قابلمه میریزی و میگذاری تا گرم بشه وقتی که حباب روش درست شد یکمی کره بهش اضافه میکنی ( اگه که بخوای میتونی پوست رنده شدهٔ پرتقال یا نارنگی بریزی توش )از روی شعله برش میداری او میریزیش روی شکلاتهای خرد شده شکلاتها آب میشن ، خوب هم میزنی تا کامل شکلات او خامه مخلوط بشن. یکمی هم نمک بهش میزنی. حالا میگذاریش توی یخچال. ۲ ساعت باید بمونه توی یخچال. بعد درش میاری، تو یه کاسه آب جوش میریزی و قاشقی که میخوای ازش استفاده کنی رو داخلش میذاری. توی بشقاب پودر کاکائو یا فندق خورد شده میریزی. حالا با قاشقت شکلات رو بر میداری سعی میکنی گردش کنی بد میغلتونیش توی پودر کاکائو یا فندق.
همینکارو ادامه میدی تا شکلتها تموم بشن :)
به همین راحتی ولی خوشمزه! ؛)
No comments:
Post a Comment