Thursday, December 23, 2010

کباب


سلام:)

امروز کباب داریم!!! :)

البته این کباب رو من درست نکردم ، و فقط توی خوردنش سهم داشتم!

مواد لازم:

گوشت راسته یا فیله

پیاز

سیر

زعفران

نمک، فلفل

شراب قرمز

کره


گوشت رو خرد میکنی‌ و‌ توی پیاز (خرد شده) سیر، زعفران ، نمک و فلفل میخوابونی، بهش یک مقدار کره میزنی‌، و یک مقدار کمی‌ شراب قرمز می‌ریزی روش و‌ حسابی‌ مخلوط میکنی‌. بعد بهتره که گوشت چند ساعتی‌ (حتی یک شب) توی یخچال بمونه تا حسابی‌ نرم بشه و‌ مزه ی مواد رو بگیره به خودش.

ما اینجا سیخ نداشتیم، از توری استفاده کردم. اما اگه که سیخ داری گوشت رو به سیخ میکشی و با یک چاقو یه سنگین و‌ قوی، گوشت رو میزنی‌.

فاصله زغال تا گوشت نباید نه خیلی‌ زیاد باشه نه خیلی‌ کم باشه که روش بسوزه و‌ توش خام بمونه.

تمام مدتی‌ که گوشت روی آتیشه باید با بادبزن باد بزنی‌.

گوجه و فلفل سبز کبابی یادت نره!

به به

خیلی‌ چسبید ؛)

نوش جان

(این دستور کباب مال علیرضاست)

1 comment:

  1. Hi, again! Wow! This is too much! Did you make all that food? How come the food is so much and looks so delicious and the directions are so short??

    ReplyDelete