Friday, December 17, 2010

سالاد سزار


سلام

:)

امروز یه غذای خیلی‌ ساده داریم !

در واقع یک سالاد که میتونه جای غذا رو بگیره!

من عاشق سالاد ام! یعنی‌ غذا به تنها‌یی برام معنی‌ نداره بیشتر وقت ها!

به نظرم با اینکه در کنار غذا میاد از خود غذا مهمتره گاهی!


خوب حالا بریم سر سالاد

مواد لازم:

سینه مرغ

کاهو (هر چند نوع کاهو‌یی که دوست داری)

نان چاباتا ، یا باگت

پیاز

کره

پنیر پارمزان

خامه

لیمو ترش

روغن زیتون

نمک ، فلفل


مرغ رو تکه تکه میکنی‌، با پیاز و نمک و فلفل مخلوط میکنی‌ بعد توی ماهی‌ تابه با کره سرخ میکنی‌ ، وقتی‌ که نسبتاً کامل سرخ شد توی یک ظرف می‌ریزی مرغ رو و نون هارو تکه میکنی‌ ، کره ته ماهی‌ تابه رو می‌ریزی روش و میگذاریش توی فر برای ۱۰ دقیقه

کاهو رو خرد میکنی‌ و‌ این مخلوط مرغ و نون رو می‌ریزی روش

حالا نوبت سسه

خامه رو با لیمو ترش ، پنیر پارمزن و روغن زیتون خوب هم میزنی‌ و بهش نمک ، فلفل اضافه میکنی‌.

اگه که بخوای می تونی یکم هم ماست به سس بزنی.

همین

در آخر باز هم روی خود سالاد پنیر پارمزان رنده میکنی‌ ! تمام!

:)

(نان چبتا رو هورسان تولید می‌کنه توی ایران)

No comments:

Post a Comment