سلام :)
من برگشتم!
امروز خیلی خوشحال بودم که بالاخره بعد از این همه روز میتونستم آشپزی کنم !
:)
من به ادویه ی هندی و به خصوص کاری خیلی علاقه دارم.
کلاً ترکیب کاری، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز ... خیلی خوشاینده برام
امروز خورشت کاری و سبزیجات درست کردم
و کته هم پختم ، با برنج باسماتی.
مواد لازم:
مرغ
سبزیجات (کدو،هویج،گوجه فرنگی،سیب زمینی،سیب زمینی شیرین ، فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی... و هر چیزی که خواستی)
پیاز
سیر
کاری
زیره
زردچوبه
زعفران
فلفل قرمز
نمک،فلفل
آرد (آرد معمولی یا آرد ذرت)
روغن و کره
زیره رو توی هاون یکم میکوبی و بعد به کاری ، زردچوبه و فلفل قرمز اضافه میکنی
روغن رو توی قابلمه میریزی و روی شعله میگذاری،داغ که شد یک مقدار از ترکیب ادویه رو میریزی داخلش و بعد پیاز خرد شده رو میریزی توش. یکم تفت میدی،بقیهٔ سبزیجات رو که خرد کردی اضافه میکنی، و بقیه ادویه و نمک رو میریزی و حسابی هم میزنی،۲-۳ دقیقه که تفت دادی، بهش ۱-۲ قاشق آرد میزنی و خوب هم میزنی باز،
بعد تکههای مرغ رو اضافه میکنی و باز هم تفت میدی، بعد از ۱ دقیقه آب و زعفران (بهتره که زعفران رو دم کنی) رو بهش اضافه میکنی و در براش میگذاری. ۲۰-۳۰ دقیقه طول میکشه تا بپزه :)
روش هم میتونی گشنیز یا جعفری خرد شده بریزی !
نوش جان
No comments:
Post a Comment