Saturday, October 30, 2010

گوشت قلقلی با کوس کوس یا برنج


سلام
:)
امروز دلم یک غذای متفاوت و جدید می خواست
برای همین این غذا رو درست کردم
البته این سس با گوشت قلقلی توی این غذاست که هیجان انگیزش می کنه

مواد لازم برای تهیه ی سس با گوشت قلقلی برای 2 نفر
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 1 حبه
زیره ترجیحاً سبز
فلفل قرمز یا چیلی
آب گوشت
گوجه فرنگی 2 عدد
رب گوجه فرنگی
جعفری ، گشنیز ، ریحان و یا هر سبزی معطر دیگه ای که دوست داری
روغن مایع و روغن زیتون
نمک


مواد لازم برای تهیه ی کوس کوس برای 2 نفر
یک لیوان کوس کوس
یک لیوان آب (البته من از آب گوشت استفاده کردم)ا
نمک و کره

اول گوشت ، پیاز رنده شده و نصفِ سیر را با نمک و یکم زیره و فلفل مخلوط کن، بعد اینهارا به شکل قلقلی (توپی) در بیار
تو ماهی تابه روغن مایع بریز و روی شعله ی گاز بگذارش ،حالا قلقلی ها رو توش سرخ کن تا روشون برشته بشه!
حرارت شعله نباید زیاد باشه
قلقلی ها را از روغن در بیار
کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه اضافه کن (به روغن قبلی) و بقیه ی سیر فلفل و زیره را داخل ماهیتابه بریز و یک کم تفت بده
گوجه فرنگی های خرد شده را بهش اضافه کن همراه با آب ِگوشت و رب گوجه و برگ ریحان

بگذار ۲-۳ دقیقه همینطور باشه , بعد قلقلی ها را داخلش بریز و روی حرارت ملایم قرارش بده ، ۲۰ دقیقه طول می کشد تا جا بیافتد
در آخر گشنیز و جعفری را بهش اضافه کن

.الان باید بری سراغ خود کوس کوس. آب را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت بگذار تا جوش بیاد
کوس کوس , نمک و کره را بهش اضافه کن وبگذار ۶ تا ۷ دقیقه بپزه (قبل از کشیدن کوس کوس توی بشقاب بهش جعفری و گشنیز خرد شده اضافه کن)ا
می شه به جای کوس کوس از کته ی برنج خودمون هم استفاده کرد

نوش جان

No comments:

Post a Comment