Monday, October 11, 2010

اسپاگتی با سس گوجه فرنگی


سلام :)
من برگشتم

مواد لازم (برای 4 نفر)ا

گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبّه
رب گوجه فرنگی
شراب قرمز(اگر که شراب ندارین برای رقیق کردن سس می شه از آب هم استفاده کنین) 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز (peperoncino)
آویشن
روغن زیتون
جعفری و ریحان
پنیر پارمزان
اسپاگتی 400 گرم
آب

تهیه ی سس
پیاز و سیر و گوجه فرنگی رو خرد می کنیم . روغن زیتون رو توی ماهی تابه می ریزیم 5 ثانیه می گذاریم روی شعله باشه بعد 1/4 از سیر های خرد شده رو اضافه می کنیم 20 ثانیه می گذاریم بمونه ، بعد سیر هارو در میاریم و پیاز رو توی روغن می ریزیم و بعد از 20 ثانیه گوجه فرنگی رو همراه با بقیه ی سیر و نمک و فلفل قرمز اضافه می کنیم
یکم تفت می دیم و بعد شراب و رب گوجه فرنگی و آویشن و چند برگ ریحان رو می ریزیم
وقتی که خوب مخلوط شد براش در می گذاریم و می گذاریم روی حرارت ملایم به مدت 15-20 دقیقه بمونه
این سس زود آماده می شه به همین خاطر می تونیم همزمان با تهیه ی سس ، توی یک قابلمه آب رو روی حرارت بگذاریم تا به جوش بیاد
وقتی که به جوش اومد نمک و چند قطره روغن زیتون و کمی آویشن بهش اضافه می کنیم و اسپاگتی رو توش می ریزیم . حدود یک دقیقه با چنگال اسپاگتی هارو از هم جدا می کنیم و بعد صبر می کنیم تا بپزه ، وقتی که پخت آبکش می کنیم وسس رو بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بعد روش جعفری خرد شده و ریحان و پنیر پارمزان می ریزیم
آماده ست

نوش جان
:)

3 comments:

  1. man mikhammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!:(((
    ghaza ba ashpazo har do!>>:D<<

    ReplyDelete
  2. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy
    man raftam ke dorostesh konam.
    che hayajan angize :)

    ReplyDelete
  3. نوگل : منم تو رو می خوام:*:*:*
    ریرا:
    نوش جان:)

    ReplyDelete