Tuesday, October 12, 2010

پاستا با قارچ و خامه


سلام
:)
مواد لازم برای 2 نفر
قارچ 10 عدد متوسط
زیتون سیاه هر قدر که دوست داری
پیازچه 2 عدد بزرگ
کره
خامه
پنیر پارمزان
نمک و فلفل
چند برگ جعفری
پاستا 200 گرم
آب

یک قابلمه آب رو روی حرارت بگذار تا به جوش بیاد
حالا کره رو توی یک ماهی تابه آب کن و پیازچه رو بهش اضافه کن 20 ثانیه تفت بده و قارچ ها رو که قبلاً خرد کردی بریز داخل ماهی تابه بهش نمک و فلفل بزن و بگذار تا سرخ بشه و بپزه و بعد بهش زیتون ها رو اضافه کن و خامه رو هم بریز روش
در حالی که قارچ ها رو سرخ می کنی احتمالاً آب به جوش اومده و می تونی بهش نمک بزنی پاستا رو توش بریزی تا پاستا و قارچها هم زمان آماده بشن
وقتی که پاستا پخت آبکشش کن و روی مخلوط قارچ بریز و با هم قاطی شون کن و پنیر پارمزان رو هم روش رنده کن
برای تزیینش از چند برگ جعفری می تونی استفاده کنی
نوش جان
:)

No comments:

Post a Comment