Friday, October 29, 2010

کیک پنیر





کیک پنیر با قهوه ، عصر جمعه

می چسبه ، نه؟

مواد لازم
کره آب شده 150 گرم
بیسکویت ساقه طلایی (دیجستیو) 250 گرم خرد شده
شکر 115 گرم
آرد بلال (ذرت) 3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای (فیلادلفیا) 900 گرم
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
خامه ی غلیظ 115 میلی لیتر
وانیل ، پوست لیمو و پوست پرتقال رنده شده

فر رو روشن کن ،180 درجه ی سانتی گراد
بیسکویت ها رو کاملاً خرد ، و با کره ی آب شده مخلوط کن
داخل ظرف کیک رو با کمی کره چرب کن و مخلوط بیسکویت و کره بریز کف ظرف و فشارش بده تا فشرده بشه و سطحش صاف بشه وبگذارش داخل فر ، 10 دقیقه بعد از فر درش بیار و بگذار یکم خنک بشه
درجه ی فر رو بگذار روی 200 درجه ی سانتی گراد
حالا شکر و آرد رو مخلوط کن و پنیر رو بهش آضافه کن ، خوب قاطی اش کن و وقتی نرم شد تخم مرغها رو بهش اضافه کن و باز مخلوط کن و بعد آروم آروم خامه رو داخلش بریز و در آخر وانیل و پوست لیمو و پرتقال رنده شده رو بهش اضافه کن.
حالا مخلوط رو داخل ظرف روی لایه ی بیسکویتی بریز و بگذار داخل فر
برای اینکه روش نسوزه یک لایه ی ورق آلومینیوم روی ظرف بکش
حدود 40-45 دقیقه زمان می بره تا آماده بشه
اگر بخوای که روش برشته بشه چند دقیقه در آخر زمان پخت روکش آلومینیوم رو از روش بردار
در آخر 2-3 ساعت باید داخل یخچال یا اتاق بمونه تا جا بیفته
:)
خوش بگذره

No comments:

Post a Comment