Sunday, June 6, 2010

کته لوبیا


سلام
امروز کته لوبیا داریم
:)
امروز از دستور کته هم استفاده می کنیم

مواد لازم برای سس (مخلوط لوبیا که بعد به کته اضافه می کنی) لوبیا

لوبیا ی تازه ی پخته شده یا کنسرو لوبیا 200 گرم
رب گوجه فرنگی
پیاز 1 عدد کوچک
روغن
نمک ، زردچوبه، فلفل ،دارچین، زعفران
سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ

در صورتی که با گوشت باشه این سس
گوشت چرخ شده 100 گرم

روغن رو گرم کن
و پیاز رو که باریک بریدی داخل روغن بریز
حدود 5 دقیقه طول می کشه تا پیاز سرخ بشه
بعد ازاینکه سرخ شد زردچوبه رو اضافه کن
حالت 1
اگه که با گوشت می خواهی سس رو، گوشت و به همراهش زعفران رو اضافه کن
گوشت رو کمی تفت بده و بعد نمک و فلفل رو اضافه کن و بگذار تا کامل گوشت بپزه
وقتی کامل پخت کمی رب بزن و لوبیا ی پخته یا کنسرو رو اضافه کن
بعد از 30 ثانیه دوباره رب گوجه اضافه کن این بار بیشتر و تا حدی که به نظرت کافی بیاد
بگذار بپزه 4-5 دقیقه

حالت 2
لوبیای پخته شده یا کنسرو شده رو داخل پیاز داغ بریز و نمک و زعفران و فلفل رو اضافه کن
و کمی تفت بده بعد رب گوجه رو اضافه کن و هم بزن و بگذار 4-5 دقیقه بپزه

به سس دارچین بزن و دیگه آماده است
حالا باید از دستور کته استفاده کنی
تا جایی که برنج ما آب رو کامل کشیده
بعد برنج رو با سس لوبیا مخلوط کن
ته قابلمه چند قطره روغن بریز و کمی زعفران بپاش و حلقه های سیب زمینی رو بچین ته قابلمه و مخلوط برنج و سس رو روش بریز و کمی دارچین هم بپاش روش و در قابلمه رو همراه با دم کنی بگذار و قابلمه رو بگذار روی شعله پخش کن
حرارت شعله کم باید باشه
تا 20 دقیقه غذا حاضره
:)

اگه که احیاناً لوبیا نپختی تا به حال
لوبیا ی تازه ای که خریدی بشور ، سر و ته اش رو ببُر
و به تکه های 1.5 سانتی متری تقسیم کن و داخل آب روی حرارت بگذار تا بپزه
رنگش عوض می شه و نرم می شه وقتی که پخته باشه

1 comment: