Friday, January 28, 2011

تیرامیسو


سلام

امشب مهمون داشتم، ۲ تا دوست خیلی‌ عزیز قرار بود بیان پیش من برای شام.

تصمیم گرفتم که لازانیا بپزم ، و برای دسر هم تیرامیسو درست کنم. :)

برای درست کردن تیرامیسو همیشه یک هیجان خاصی‌ داشتم! امشب بالاخره تجربه اش کردم! :)

خیلی‌ قشنگه ، وقتی‌ که کرمش رو هم میزدم ، اونقدر نرم و صاف بود که احساس آرامش بهم میداد...

خلاصه که خیلی‌ لذت بخش بود.

خوب مواد لازم برای درست کردن تیرامیسو

پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۵ عدد

۵ قاشق غذا خوری شکر

قهوه دم شده

لیدی فینگر ( سحر پیشنهاد داد که می‌شه از نان شیرینی‌ لطیفه به جاش استفاده کرد اگه که پیداش نکردین:) )

پودر کاکائو

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنی‌،زرده رو با شکر و پنیر هم میزنی‌ خوب، سفیده رو هم جدا میزانی‌ تا سفید و سفت بشه، بعد آروم آروم به ترکیب زرده پنیر و شکر اضافه اش میکنی‌.

بیسکوئیت‌ها رو خیلی‌ سریع (۱ ثانیه) توی قهوه‌‌ دم شده خیس میکنی‌ و میچینی کف ظرف، یک ردیف که چیدی روش از کرم پنیر و تخم مرغ می‌ریزی، دوباره یک لایه لیدی فینگر و دوباره کرم.

اگه که بیسکوییت ها زیادی خیس بشن ، تیرامیسو آبکی و شل می شه، حواست باشه

باید حداقل ۲ ساعت توی یخچال بمونه تا سفت بشه و جا بیفته:)

قبل از سرو کردن روش پودر کاکائو یا تکه‌های شکلات می‌ریزی!

نوش جان

با تشکر از همخونه ام سیلویا که من رو راهنمایی کرد :)

No comments:

Post a Comment