Thursday, March 11, 2010

رول اسفناج



سلام
:)
امروز رول اسفناج می پزم
مواد لازم
اسفناج 200 گرم
پنیر موتزارلا 150 گرم
خمیر آماده به شکل یک دایره با قطر 30 سانتی متر
روغن زیتون (پیشنهاد: من چند حبه سیر ِ بدون پوست رو توی یک لیوان روغن زیتون انداختم و گذاشتم یک هفته بمونه و بعد ِ یک هفته در آوردمشون و از اون روغن زیتون گاهی توی غذا ها استفاده می کنم)ا


یک قابلمه آب رو گذاشتم روی شعله تا به جوش بیاد
وقتی که به جوش اومد اسفناج رو داخل آب گذاشتم برای 30-50 ثانیه
اسفناج رو در آوردم از تو قابلمه و آبش رو گرفتم
و اون رو روی خمیر گذاشتم
و پنیر و رنده کردم و روی اسفناج ریختم
چند قطره روغن زیتون و نمک بهش زدم
خمیر رو از گوشه هایش جمع کردم و روی اسفناج کشیدم و روش با برس آشپزی از زرده ی تخم مرغ ِ هم خورده زدم
و توی فر با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد قرار دادم
بعد از 20 دقیقه آماده شد
:)
نوش جان


No comments:

Post a Comment